Yritys

Ympäristönsuunnittelu Oy on vuonna 1993 perustettu konsulttitoimisto, jonka päätoimialat ovat kaavoitus ja maankäytön suunnittelu sekä ympäristöpalvelut.

Laajan osaamisen ansiosta toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaiset suunnitelmat nopeasti ja luotettavasti. Meille on toimintamme aikana kertynyt laaja kokemus toimialueemme vaativistakin hankkeista. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, seurakunnat, maan- ja talonrakennusliikkeet, suunnittelutoimistot ja teollisuus.

Ympäristönsuunnittelu Oy on vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Palvelut

Maankäytön suunnittelu

Maankäytön suunnittelussa olemme erikoistuneet asema- ja yleiskaavoitukseen sekä erityisalueiden hankesuunnitteluun. Vahvuutemme ovat kaavoituskysymysten syvällinen tuntemus ja hankkeiden läpivientiin liittyvä laaja kokemus.

Ympäristöpalvelut

Tarjoamme yritysten ympäristöasioiden hallintaan liittyviä palveluita kuten maa-aineslain ja ympäristönsuojelulain mukaisia suunnitelmia ja hakemuksia sekä paikallisille että valtakunnallisille toimijoille. Meillä on erityisesti kokemusta kiviainestuotannon, teollisuuden sekä jätteenkäsittely- ja kierrätysyritysten ympäristöasioista.

Jäsenyydet

Olemme suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liiton SKOL ry:n jäsenyritys ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun. Toimintamme on vastuuvakuutettua.